Hyundai představil speciální edici Tucsonu k 20. výročí

Značka Hyundai představuje model Tucson 20th Anniversary Edition, s nímž oslaví dvě desetiletí úspěchů oblíbeného SUV na evropském trhu. Speciální výroční edice doplní tradiční silné stránky vozu o ještě osobitější a prémiový vzhled.

Hyundai Tucson special edition exterior

Čtvrtá generace modelu se ve své nejnovější podobě může chlubit modernizovaným designem, inovativní technikou a rozšířenou výbavou. Tucson 20th Anniversary Edition už v základu nabídne designové doplňky, které se jinak dodávají pouze na přání, a doplní je o řadu jinak nedostupných prvků.

Výroční edice bude lakována působivou novou barvou Pine Green Matte a vybavena nově zpracovaným interiérem. V něm majitelé najdou černou kůži v kombinaci se semišem a prošívání rovněž v decentním zeleném odstínu Pine Green. Jedinečná 19“ kola z lehké slitiny s povrchovou úpravou Satin Dark Grey doplní černé lišty kolem oken a kryty vnějších zpětných zrcátek.

Hyundai Tucson special edition interior

Samotné výročí bude připomínat speciálně navržené logo edice umístěné na různých místech interiéru a exteriéru. Designéři se při tvorbě loga nechali inspirovat pohledem na město, které modelu Tucson propůjčilo svůj název. Hlavním motivem je nejvyšší druh kaktusu Saguaro, typický pro danou oblast, společně se scenérií hor stejnojmenného národního parku. Tyto ozdobné prvky se objeví na opěrkách hlavy na předních sedadlech, prahových lištách a také na víku 5. dveří.

Výroba modelu bude ve výrobním závodě Hyundai Motor Manufacturing Czech zahájena v srpnu bez omezení počtu vyrobených vozů. Speciální edice bude nabízena na všech evropských trzích, včetně toho českého, kde ji bude možné objednávat od září.

Zdroj a foto: Hyundai

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru